Hulsbosch & Broekhoff
Duinaveruit 4
2224 DV Katwijk
Tel. 06 203 09 139
info@hulsboschenbroekhoff.nl

Stichting Sport Ondernemersfonds Katwijk biedt opnieuw cursus Reanimatie AED aan

06/10/2016 // Nieuwsoverzicht

Gezien het succes van de eerder gegeven cursus ‘reanimeren en bedienen AED’ (deelname: 200 Katwijkse sportvrijwilligers) wordt deze cursus opnieuw kosteloos aangeboden aan de Katwijkse sportverenigingen en instellingen. Ook deze keer wordt de cursus verzorgd door Hulsbosch & Broekhoff.

~~Zowel in 2013 als in 2015 is door Stichting Sport Ondernemersfonds Katwijk (SSO Katwijk) de (herhalings)cursus ‘reanimeren en bedienen AED’ aangeboden aan de Katwijkse sportverenigingen. Beide malen is de cursus door zo’n 200 sportvrijwilligers gevolgd.
 Gezien de positieve reacties van de sportverenigingen en vrijwilligers heeft het bestuur van SSO Katwijk besloten om de (herhalings)cursus nogmaals kosteloos aan te bieden aan maximaal 200 sportvrijwilligers. De cursus kan worden gevolgd door vrijwilligers die nog niet eerder een dergelijke cursus hebben gevolgd en door vrijwilligers die ‘op herhaling’ gaan.
 De cursus wordt ook deze keer verzorgd door Hulsbosch & Broekhoff. Zij hebben ervaring in het geven van opleidingen in acute medische hulpverlening en zijn inmiddels vertrouwd met tal van sportverenigingen in Katwijk.
 De cursussen worden gegeven op de accommodaties / in de clubgebouwen van Katwijkse sportverenigingen. De desbetreffende sportvereniging treedt hierbij op als gastheer voor een groep van 12 cursisten.

Aanmelding
 Alle sportverenigingen / instellingen in Katwijk worden uitgenodigd om vrijwilligers aan te melden die de gratis Reanimatie / AED (herhalings)cursus willen volgen. Daartoe kan men zich inschrijven via de website www.hulsboschenbroekhoff.nl..
 Alle Katwijkse sportverenigingen / instellingen hebben hierover – via email – een berichtgeving ontvangen. De aanmelding is mogelijk van 1 tot 31 oktober 2016. Indien uw vereniging geen mail heeft ontvangen met daarin een link naar de agenda speciaal voor SSO Katwijk  stuurt u een mail naar info@hulsboschenbroekhff.nl
 De cursusavonden worden van november 2016 tot en met maart 2017 gehouden.
 Bij een te groot aantal inschrijvingen zal er een evenwichtige verdeling van het aantal beschikbare cursusplaatsen over de verenigingen en instellingen plaatsvinden.
 Indien hiervan sprake is zal men hierover worden geïnformeerd.