Hulsbosch & Broekhoff
Duinaveruit 4
2224 DV Katwijk
Tel. 06 203 09 139
info@hulsboschenbroekhoff.nl

Reanimeren thuis leren

In Nederland krijgen ± 300 personen een hartstilstand per week. Vaak wordt er niet gereanimeerd omdat er geen personen aanwezig zijn die kunnen reanimeren. Een reanimatie is een ingrijpende gebeurtenis.

Direct starten van een reanimatie door omstanders verhoogt de overlevingskans AANZIENLIJK!. Elke minuut dat er niet wordt begonnen met hartmassage en beademen verliest men 10% van de overlevingskans. In de meeste gevallen treedt een plotselinge hartstilstand thuis op (80%).

Omdat er voor veel mensen een drempel bestaat om op reanimatieles te gaan denken wij u met het volgende te kunnen helpen:

Hulsbosch & Broekhoff organiseert reanimatieles bij u thuis. Een vertrouwde omgeving zoals uw woonkamer is daarvoor al genoeg.

Nodig uw vriendengroep, sportgenoten of familie uit. Vaak hoor je mensen zeggen "eigenlijk zou ik ook wel willen leren reanimeren" of "als er iets gebeurt weet ik niet wat ik moet doen". Reanimeren leren is niet moeilijk maar een cursus is wel noodzakelijk. Wanneer u 10 à 12 personen bij elkaar weet te brengen dan kunnen wij tegen een scherpe prijs de les voor u organiseren.

In één avond kunt u leren reanimeren!